B&B Porto Vecchio ...Stintino

Anläggningen är möblerad med antika möbler som är tillverkade lokalt och med accessoarer och detaljer från den lokala hantverkssektorn (hummertinor och korgar i rotting) med mattor, sängöverkast, gardiner, bordsdukar och bordstabletter med en touch av Sardinien. Ägarinnan fru Santa förbereder frukostbuffén på första våningen där gästerna kan sitta utomhus på terrassen om de så önskar. Kylskåp och tvättmaskin är också tillgängliga för gästerna (dessa finns inte på rummet).

RUMMEN NÅS GENOM EN SEPARAT INGÅNG.Efter att ha tagit emot nycklarna är gästerna välkomna att vistas i rummen när de vill i absolut avskildhet.

 

Per guardare le foto delle nostre camere Clicca Qui

Alla rum är utrustade med TV, LUFTKONDITIONERING/UPPVÄRMNING OCH PRIVAT TOALETT MED HANDUKAR OCH HÅRTORK.

 


Camere CLASSICHE

 

Camera DELUXE

** Ottobre –Aprile

55€  a notte per stanza

60€  a notte per stanza

** 1-30 Giugno

65€  a notte per stanza

75€  a notte per stanza

** 1-15 Luglio

70€  a notte per stanza

80€  a notte per stanza

** 16-30 Luglio

75€  a notte per stanza

85€  a notte per stanza

** 1-6 Agosto /24-31 Agosto

88€  a notte per stanza

95€  a notte per stanza

**12-16 Agosto

105€  a notte per stanza

110€  a notte per stanza

** 6-12 Agosto/17-23 Agosto

98€  a notte per stanza

105€  a notte per stanza

** 1-15 Settembre

65/70€  a notte per stanza

70/75€  a notte per stanza

** 16-30 Settembre
60/65€  a notte per stanza
65/70€  a notte per stanza

 

**Priserna är i euro, per natt per rum. Rummen är dubbelrum, men om du behöver en tredje säng, var vänlig kontakta ledningen. Priserna kan variera beroende på särskilda helgdagar. Vi erbjuder rabatter för längre vistelser. Bokningen kan göras efter att tillgängligheten har bekräftats av personalen hos Porto Vecchio B&B. Du kan begära en prisuppgift eller bekräftelse av tillgänglighet via e-post eller telefon och efter att du har erhållit bekräftelse, är det nödvändigt att betala en handpenning för bokningen. Detta kan göras via postförskott, banköverföring eller till vår Postepay-tjänst (var vänlig kontakta ledningen för vidare information). Var vänlig skicka betalningskvittot via fax eller e-post för att slutföra bokningen på kortast möjliga tid; den återstående summan kommer att betalas när du anländer till vår B&B. När du anländer till incheckningsdisken på vår B&B, kommer vi att begära ett giltigt ID-dokument för att kunna registrera dig som gäst på vår B&B, efter detta kommer vi att överlämna rumsnycklar och fjärrkontroller för TV och luftkonditionering. Frukost serveras på terrassen från 8:30 till 10:30, det är även möjligt att komma överrens i förväg om andra tider i enlighet med våra gästers behov. Vår B&B-organisation begär att våra gäster lämnar rummen 11:30 på avresedagen, det är dock möjligt att förvara bagaget i ett särskilt rum vid behov. Alla förluster eller skador debiteras gästen, som efter registrering är ansvarig för de 2 fjärrkontrollerna (TV och luftkonditionering) och 3 handdukar (liten, medelstor och stor). Om dessa skulle skadas, begär vi en ersättning på 20,00 € per fjärrkontroll och 15,00 € per handduk. Rökning är förbjuden i hela byggnaden (i enlighet med lagen från 6 januari 2003, N.3 Art.51), dock är det tillåtet att röka utomhus, exempelvis på terrassen.